Open Middag

Koers uitzetten voor uw loopbaan? Kom voor inspiratie naar onze oriëntatiemiddag voor een 'career that matters'. Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan en wilt u kennis maken met de mogelijkheden van begeleiding op dit vlak?

Wanneer?

8 juni 2017

van 15.30 uur tot 18.00 uur

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor hoger opgeleiden met ruime werkervaring die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die (nog) geen cliënt zijn bij Van Ede & Partners.

Programma

Wij nodigen u graag uit om u vrijblijvend te oriënteren in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. U krijgt op deze na-middag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en maakt kennis met enkele van onze consulenten. Met hen kunt u  een eerste verkenning doen van de thema's die om aandacht vragen en bespreken wat een 'career that matters' voor u persoonlijk betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de materie in worden gegaan.

Resultaat

U heeft, geheel vrijblijvend, een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en heeft persoonlijk kennis gemaakt met onze consulenten.

Praktische informatie    
 Kosten  geen
 Begeleiding  consulenten van Van Ede & Partners
 Locatie  vestiging Rotterdam, 's Gravenweg 55
 Aanmelden via  rotterdam@vanede.nl

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.