Meditatie en klankschalen

In ons jachtige leven komen we maar al te vaak niet toe aan een moment van rust, ontspanning en bezinning. Eigenlijk zijn die momenten broodnodig om met de daarin opgedane energie ons werk en leven vol-ledig te kunnen leiden. Deze workshop laat je kennismaken met het effect van meditatieve oefeningen.

Wanneer?

21 juni 2017

van 13.00 tot 16.30 uur

Voor wie

Voor alle (oud-)cliënten, ongeacht de fase waarin zij in hun traject zitten. Je hoeft niet een regelmatige meditatie beoefenaar te zijn om hieraan deel te kunnen nemen.

Programma

Het eerste half uur wordt stilgestaan bij de verschillende vormen van meditatie en vertellen we wat over klankschalen. Daarna volgen oefeningen met Autogene training, een mantra meditatie en een klankschalen meditatie. Het is een interactieve bijeenkomst, waarin we door uitwisseling en oefeningen met elkaar ontdekken wat innerlijke stilte ons doet en brengt.

Wat brengt het je?

Deze kennismaking met meditatie brengt rust klaarheid in het hoofd. Er worden praktische handvatten aangereikt waarmee iedere deelnemer indien gewenst zelf met meditatie kan beginnen.

Praktische informatie:  
Kosten Er zijn geen kosten voor cliënten
Trainers Ellen van den Berg (klankschalen) en Marien Wichers (meditatie)
Locatie Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 20

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.