Loopbaanopstellingen

Als je eens een andere benadering wilt ervaren bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor jezelf in je werkleven, dan is een loopbaanopstelling wellicht interessant voor je. De loopbaanvraag wordt hierbij tot leven gebracht en onbewuste belemmeringen kunnen aan het licht komen.

Wanneer?

23 juni 2017

10.00 - 13.00 UUR

Voor wie

Voor cliënten

Programma

Er wordt gewerkt in een groep en men helpt elkaar door middel van een opstelling om een loopbaanvraag te verhelderen en zo mogelijk op te lossen. Deze manier van werken is ontwikkeld uit de familie-opstellingen, die door Bert Hellinger bekend zijn geworden. Elementen van een loopbaanvraag van iemand worden in de ruimte opgesteld, een plek gegeven, en gerepresenteerd door een persoon. De begeleider faciliteert de opstelling aan de hand van waarnemingen van deze zogenaamde representanten en volgt de beweging van de opstelling vanuit de vraag van de cliënt.

Doel

Het in beweging brengen van een onbewuste drempel, waardoor de weg vrij kan komen voor verandering.

Resultaat

Onbewuste patronen kunnen hierdoor aan het licht komen en verheldering bieden. Degene die de vraag inbracht, kan hierbij als betrokken toeschouwer ervaren wat de opstelling toont. Deze manier van werken kenmerkt zich als een rustige, zachte werkwijze die indringend en leerzaam kan zijn voor alle deelnemers.

praktische informatie   
Kosten  Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop 
Trainer  Margaret Dalman 
Locatie  Parklaan 42a in Eindhoven 
Aantal deelnemers  Min. 6, max. 10 

Deelname in overleg met begeleidend consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.