Open Middag en een nieuwe LI profielfoto

Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan en wilt u kennis maken met de mogelijkheden van begeleiding op dit vlak? Kom dan voor inspiratie naar onze oriëntatiemiddag! Een eerste stap voor het uitzetten van uw koers, is een aansprekend LinkedIn profiel. Door onze fotograaf kunt u deze middag een professionele profielfoto laten maken.

Wanneer?

9 mei 2017

16:00 - 19:00 uur

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor hoger opgeleiden met minimaal 7 jaar werkervaring die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die (nog) geen cliënt zijn bij Van Ede & Partners.

Programma

Wij nodigen u graag uit om u vrijblijvend te oriënteren in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. U krijgt op deze na-middag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en maakt kennis met een aantal van onze consulenten. Met hen kunt u een eerste verkenning doen van de thema’s die om aandacht vragen en bespreken wat een ‘career that matters’ voor u persoonlijk betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de materie in worden gegaan. 

Resultaat

U heeft, geheel vrijblijvend, een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en heeft persoonlijk kennis gemaakt met onze consulenten. 

 

Praktische informatie  
Kosten geen
Begeleiding consulenten van Van Ede & Partners
Locatie vestiging Zeist
Aanmelden via zeist@vanede.nl
   

 Bij onze vestiging in Zeist kunt u onder andere terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

 

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.