Open Avond

Het gebeurt in economisch goede en slechte tijden en het kan iedereen overkomen: je carrière raakt op dood spoor, je valt buiten de boot na een reorganisatie of moet opstappen wegens ‘verschil van inzicht over de koers’. Het is uiteraard een emotioneel gebeuren, maar biedt anderzijds ook een kans om de balans op te maken en nieuwe loopbaanpaden te verkennen.

Wanneer?

8 mei 2017

19.30 - 21.30 uur

Wij zien dat veel mensen, al dan niet gedwongen door omstandigheden, zich afvragen waar ze nu echt warm voor lopen en wat écht bij hen past. Wij kunnen ze  daarin begeleiden door hun wensen en gedachten te ordenen en ze te prikkelen om na te denken over hun werkelijke drijfveren en ambities. Daarbij is het de kunst om het verleden los te kunnen laten en de tijd nemen om te bezien welke mogelijkheden zich verder aandienen. De ervaring leert dat dit proces tot een uitermate interessante uitkomst kan leiden, passend bij de ware talenten en drijfveren waarover je  beschikt.

Tijdens deze kennismakingsavond willen wij graag delen wat Van Ede & Partners te bieden heeft en een aantal voorbeelden geven van onze werkwijze. Uiteraard is er ook alle ruimte om meer persoonlijke  vragen over loopbaan en werk te beantwoorden.

Doelgroep

De bijeenkomst is speciaal voor hoger opgeleiden met 5 tot 10 jaar werkervaring die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan. Dat kan zowel bij de eigen werkgever als bij een nieuwe werkgever zijn. Daarnaast begeleiden wij mensen die vanuit hun baan de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen zetten.

Praktische informatie

kosten  geen
 aantal deelnemers           minimaal 6 en maximaal 12

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.