Mijn CommunicatieScan: Beatles, Bach of Blues?!

Effectieve persoonlijke communicatie, na reflectie met je eigen muziekkeuze als gids. ‘Mijn CommunicatieScan’ wijst je de weg naar effectieve persoonlijke communicatie, cruciaal bij sollicitaties of de start van je eigen onderneming.

Wanneer?

23 mei 2017

13.00 tot 16.00 uur

Voor wie

Je kan de workshop op elk moment van je traject volgen. Muzikaliteit of het bespelen van een instrument is geen vereiste.

Programma

Je zet vier stappen: Inventariseren, Analyseren, Kiezen en Oefenen. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe kom ik over en hoe wil ik gehoord worden?
  • Hoe hoor ik mijzelf? Wat is eigenlijk mijn ziels- of grondtoon? Beatles, Bach of Blues?

Als binnen- en buitenkant in harmonie met elkaar zijn volgt als vanzelf authentieke, effectieve communicatie met overtuigingskracht!

Bij de reflectiestap gebruik je de rijke metaforische taal van je eigen muziekkeuze. Omdat muziek de poortwachter is van de ziel komen we snel tot de kern. Je ontdekt waar harmonie is tussen je zelfbeeld en je imago, en waar mogelijk beperkende overtuigingen naar boven komen. Je kiest wat je in je communicatie wilt behouden, aanvaarden of veranderen. Je vertrekt met je Persoonlijke Partituur, je routekaart naar effectieve communicatie. 

Voorbereiding

Nadenken over bovenstaande vragen én de vragen ‘Wat is mijn favoriete muzieknummer, en waarom past dat bij mij?’ En ‘Welk instrument voel ik mij in een zakelijke setting, en waarom?’

Wat brengt het je?

Inspiratie en bewustwording; tips voor krachtige, authentieke communicatie.

 

Praktische informatie   
Kosten geen kosten voor cliënten
Trainer Ocker Repelaer van Driel
Locatie Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.