LinkedIn

Voor het opzetten van een goed zakelijk netwerk is het gebruik van LinkedIn een belangrijk hulpmiddel. Wit u leren hoe u LinkedIn het beste in kunt zetten voor uw campagne?

Wanneer?

31 mei 2017

12.30-16.30 uur

Voor wie

voor cliënten

Programma en wat brengt het u?

Het belang van netwerken wordt vooral in de "buitenfase"van het Van Ede-traject benadrukt. In de huidige tijd van Social Media is het gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel om uw uiteindelijke bestemming te bereiken. Maar .... u moet LInkedIn dan wel op de juiste wijze gebruiken.

Uiteraard is de publicatie van uw profiel een van de belangrijkste items om uzelf goed te positioneren. Maar ook de keuze van uw contacten, en vooral daarna het onderhouden van uw netwerk, is cruciaal. De aansluiting bij de juiste groepen, het participeren in discussies en het zoeken en raadplegen van mensen en bedrijven speelt een grote rol bij het uiteindelijke nut dat u van LinkedIn zult hebben.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan

  • vacatures
  • zoeken naar netwerkcontacten en interessante bedrijven
  • het profiel met daarin uw aanbod
  • hoe vergroot u de kans gevonden te worden door recruiters en headhunters

Deze workshop kan in elke fase van uw traject gevolgd worden, u hoeft absoluut nog geen volledig ingevuld profiel te hebben. Uiteindelijk zal tijdens de Campagnetraining aandacht worden besteed aan de kwaliteit van uw LI-profiel, naast het beoordelen van uw CV, Elevator Pitch e.d.

Praktische informatie  
Trainer Frits 't Hart
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8
Locatie vestiging Zwolle
Kosten geen
Noodzakelijk eigen laptop (voorkeur) of IPad

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.