Netwerkbijeenkomst

Ebel van Dijk geeft een presentatie over het thema Grenzeloze inzet als vrijwilliger. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en om te netwerken.

Wanneer?

20 april 2017

15.00-17.00 uur

Voor wie

Voor cliënten, leden van de outer circle, je partner, collega of introducé(e)

Programma

Ebel van Dijk werkt als vrijwilliger bij de PUM, een organisatie die in Den Haag kantoor houdt, maar het werk uitvoert in 30 ontwikkelingslanden. Als landbouwkundige werd hij uitgezonden naar verschillende landen om boeren te adviseren over teeltmethodes, irrigatie, het maken van een businessplan etc. Als coördinator beoordeelt hij de aanvragen en probeert hij geschikte kandidaten te vinden die uitgezonden kunnen worden. Het werk is internationaal en zeer afwisselend.

Daarnaast geeft hij - ook als vrijwilliger -  elke week trainingen aan groepen mensen die op zoek zijn naar ander werk. Het gaat dan o.m. over de vragen: voor welk werk ben ik geschikt, hoe presenteer ik mij op de arbeidsmarkt.

Als vrijwilliger kun je heel interessant werk doen. Buiten het dagelijkse, gebruikelijke patroon vind je soms uitdagende werkzaamheden die bovendien heel erg nodig zijn.

Meer informatie over PUM:  www.pum.nl

Praktische informatie  
Spreker

Ebel van Dijk, coördinator recruimtentteam PUM

https://www.linkedin.com/in/ebel-van-dijk-b7513417/

Locatie vestiging Zwolle
Kosten geen
Aantal deelnemers max. 25

 

 Naast netwerkbijeenkomsten, kunt u bij onze vestiging in Zwolle ook terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.