Personal Branding

Voor alle cliënten die op een persoonlijke manier over zichzelf willen leren vertellen. Dit is een belangrijke vaardigheid die nodig is om uw talent in de wereld te zetten, zoals bij acquisitie, netwerken en solliciteren.

Wanneer?

5 april 2017

10.00 tot 17.00 uur

Programma

De Personal Branding training biedt de gelegenheid te oefenen met het geven van woorden aan uw verlangen, kwaliteiten, zoekrichting en profiel. Er wordt gewerkt met oefeningen (elevator pitches, adem, houding en stem) die een congruente wijze van communicatie bevorderen: wat van binnen leeft naar buiten brengen op een authentieke manier. Deze praktische oefeningen ondersteunen de verbinding met uzelf en de ander.

Wat brengt het u?

Na het volgen van deze eendaagse training bent u beter uitgerust om op een heldere en persoonlijke manier te vertellen over uzelf. U heeft praktische tools en modellen leren kennen en weet die te hanteren. Zodat u telkens opnieuw met passende voorbeelden uw eigen verhaal met plezier kunt vertellen.

Praktische informatie  
Kosten Een uur uit uw begeleidingstraject
Trainer Karla Wieringa
Lokatie Sophialaan 31 te Amsterdam
(betaald parkeren voor de deur met app of pinpas)
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 8
Aanmelden Via uw consulent per mail naar amsterdam@vanede.nl

Bij onze vestiging in Amsterdam kunt u naast de training ook terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.