Inspiratieavond "Ode aan de imperfectie"

Imperfectie begint iets achter de voordeur te worden met grote gevolgen voor onze samenleving. Want ontwikkeling van het ego, succes als status en maakbaarheidsdenken zijn gemeengoed geworden. Maar wat als het je niet lukt? Als je je baan verliest? Als je gaat scheiden? Als je na een jaar nog niet over het overlijden van een dierbare heen bent?

Wanneer?

15 maart 2017

19.30 - 21.30 uur

Voor wie

Relaties, opdrachtgevers en oud-cliënten van Van Ede & Partners in Arnhem en Enschede. Introducés zijn van harte welkom.

Programma

De inspiratieavond Ode aan de imperfectie is een beleving, neemt je aan de hand van filmpjes, anekdotes, muziek mee in de wereld van de schaamte en doet een dringend beroep op je mens-zijn. Wat is schaamte? Hoe werkt het voor je en tegen je? En wat doet de kracht van empathie?

Programma
19.30 inloop
20.00 lezing door Christine Mallon, Mallon Waarden in praktijk
21.00 borrel en napraten

Over Christine Mallon

Met Mallon - Waarden in praktijk breng ik verband aan tussen persoonlijke waarden van mensen en collectieve waarden van organisaties. Laat ik waarden een motor zijn voor verandering en werk ik ze middels cocreatie praktisch uit naar besturen/ leiderschap, positionering/reputatiemanagement en het interne klimaat. Daarnaast ben ik spreker, columnist en trainer over Waarden in praktijk.

“Christine is a passionate speaker, who creates excellent interaction with the audience. I witnessed a presentation on vulnerability and overcoming shame a few weeks ago. It made me think and it touched me. Compliments!” - Dr Robert Janknegt, clinical pharmacologist

Praktische informatie   
Kosten: Geen
Locatie: Vestiging Arnhem, Van der Duyn van Maasdamlaan 1
Introducés: Introducés zijn van harte welkom
Aanmelden: S.v.p. vóór 6 maart via Arnhem@vanede.nl 

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
namens alle collega’s van de vestigingen van Van Ede & Partners Arnhem en Enschede

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.