Verdieping kernkwaliteiten

Waar gaat het om bij kernkwaliteiten? Waarin slaat u door als u in uw valkuil terecht komt? Hoeveel kernkwaliteiten zijn er eigenlijk? Leeft u ernaar, drukt u ze uit of maskeert u ze?

Wanneer?

28 februari 2017

13.00 - 16.00 uur

Voor wie

Cliënten van Van Ede & Partners en belangstellenden die kennis van en ervaring hebben met het benoemen van kernkwaliteiten en een verdiepingsslag ambiëren.

Programma

In deze workshop gaan we kijken naar de door u gedefinieerde kernkwaliteiten. Zijn het deze of gaan er andere onder schuil? Wat maakt dat het een unieke combinatie is? We gaan ook op zoek naar die ene kwaliteit die aangemerkt wordt als zielskwaliteit. Hoe meer u zich daar bewust van bent, hoe beter u weet wat u kunt en wilt en wat u te doen staat in het leven en dus ook in uw werk. Op basis daarvan kunt u uw profiel maken dan wel bijstellen.

Wat brengt het u?

Een beter beeld van wat kernkwaliteiten zijn, welke invloed ze bewust en onbewust (kunnen) hebben en hoe u ze positief kunt inzetten.

Praktische informatie  
Kosten

Voor cliënten geen kosten.                                                           Voor andere belangstellenden € 160,= ex btw. 

Trainer Josien Vermeer, psycholoog/consulent
Locatie Vestiging Arnhem
Aantal deelnemers Maximaal 8
Deelname Voor cliënten geldt; deelname altijd in overleg met begeleidende psycholoog of consulent

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.