Open middag

Koers uitzetten voor uw loopbaan? Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Welke trajecten we aanbieden en waar we uw organisatie kunnen ondersteunen? Kom inspiratie opdoen tijdens onze oriëntatiemiddag voor een 'career that matters'.

Wanneer?

22 februari 2017

16.00 - 18.00 uur

Voor wie

Ben je hoger opgeleid, heb je minimaal 7 jaar werkervaring, ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je kennismaken met de mogelijkheden van begeleiding op dit vlak?

Programma

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende oriëntatie in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. Je krijgt op deze middag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor jou kan betekenen, we delen ons gedachtegoed en je kunt één of twee korte, boeiende workshops volgen en je maakt kennis met een aantal van onze consulenten. Je kunt met hen een eerste verkenning doen van de thema’s die om aandacht vragen en bespreken wat een ‘career that matters’ voor jou betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de materie worden ingegaan.

De korte workshops die deze middag gevolgd kunnen worden, zijn:

Workshop 1: Waarden

In een korte interactieve workshop krijg je zicht op welke waarden voor jou van belang zijn en waar je door gevoed wordt bij het maken van keuzes.

Workshop 2: Kernkwaliteit

Bij deze ervaringsoefening wordt je kernkwaliteit niet alleen beschreven, maar vooral doorleeft. Op deze manier ervaar je dat een kernkwaliteit echt resoneert.

We sluiten af met een borrel.

 

Wat brengt het je

Aan het einde van de bijeenkomst heb je een goed beeld van wat een loopbaantraject bij Van Ede & Partners je kan bieden.

praktische informatie   
Kosten Geen 
Begeleiding Consulenten  van Van Ede & Partners
Locatie  Parklaan 42a in Eindhoven 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.