Non-verbaal: het hele verhaal

Centraal in deze workshop staat de manier waarop non-verbale communicatie de betekenis van woorden kan onderstrepen of juist onderuit halen. Praktische oefeningen en inzicht in verschillende stijlen geven concrete handvatten voor netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Wanneer?

22 november 2017

van 10.00 tot 13.00 uur

Voor wie

Cliënten in de campagnefase die bewust(er) willen worden van het non-verbale aandeel in hun gespekken. Iemand overtuigen van je kwaliteiten lukt alleen als je goed oog hebt voor de onbewuste kant van communicatie. Van deelnemers wordt verwacht dat zij op een genuanceerde wijze feedback kunnen geven en ontvangen.

Programma

Centraal in deze workshop staat de manier waarop non-verbale communicatie de betekenis van je woorden kan onderstrepen of juist onderuit halen. Het gevoel dat je oproept bij je gesprekspartner is de basis voor je overtuigingskracht. Als de ander zich niet in jouw gezelschap kan ontspannen, valt het meest briljante verhaal nog in het water. Praktische oefeningen en inzicht in verschillende stijlen geven concrete handvatten voor je netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Voorbereiding

Draag de kleding die je normaal gesproken ook aan zou kunnen hebben wanneer je gaat solliciteren of een netwerkgesprek voert in je lauwe of koude netwerk.

Wat brengt het je

Je zult je gesprekken met nog meer vertrouwen en plezier voeren, omdat je je sterker bewust bent geworden van de non-verbale aspecten die tijdens een gesprek spelen en zelfs vaak de boventoon voeren. Je hebt geleerd wat de basis van overtuigen is en wat jij daarvoor het beste kunt doen en laten. 

Praktische informatie  
Kosten Geen. Deelname altijd in overleg met begeleidende consulent/psycholoog. 
Trainer Floris Wijers (consulent Zeist)
Locatie Vestiging Arnhem, Van der Duyn van Maasdamlaan 1  - inloop vanaf 09.30 uur
Aantal deelnemers Maximaal 9
Aanmelden arnhem@vanede.nl of 026 364 41 11

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.