Netwerkborrel

Breid je netwerk uit; begin dicht bij huis. Regelmatig horen we dat cliënten het jammer vinden, mensen met wie ze bij Van Ede & Partners trainingen volgden, na afloop niet meer terug te zien. Daar gaan we wat aan doen! Ons plan is om maandelijks een netwerkborrel voor cliënten te organiseren. Om ervaringen uit te wisselen, maar vooral om uw netwerk uit te breiden met nieuwe contacten van oude bekenden. Zo houd je elkaar op de hoogte en kun je elkaar wellicht helpen aan frisse netwerk-ideeën. We doen dit in een ontspannen sfeer, zonder vaste agenda of opdrachten; met een drankje en een hapje. Het tijdstip is van 17:00 tot 19:00 uur, zodat zij die inmiddels hun bestemming gevonden hebben, ook kunnen langskomen.

Wanneer?

25 januari 2017

17:00 - 19.00 uur

Voor wie

Voor (oud)cliënten van Van Ede Zeist. Ook (oud-)cliënten van andere vestigingen, consulenten en leden van de Outer Circle zijn van harte welkom.

Praktische informatie

 

                           
Kosten   geen 
Locatie   Van Ede & Partners Zeist, Koetshuis
Aantal deelnemers minimaal 10
Aanmelding  graag voor 20 januari a.s. via zeist@vanede.nl

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.