Van Ede Career Academy - Breng uw Verhaal in Beeld

Bent u die professional wiens comfortzone iets te comfortabel is geworden en wilt u uw grenzen graag verleggen? Bent u nieuwsgierig naar uw eigen drijfveren, patronen en valkuilen en wilt u uw creativiteit een flinke boost geven? Breng dan eens uw verhaal in beeld.

Wanneer?

6 september 2016

09.00 - 17.00

Waar?

Zeist 

Programma

Ervaar de frisse mix van creativiteit en professionaliteit tijdens deze kadervrije workshop, waar intuïtie, inspiratie en focus centraal staan. Met behulp van beeld en woord komt uw vrije geest (weer) naar boven. Niet denken: DOEN!

Het onverwachte doet bijzondere dingen en dit speelt daarom een belangrijke rol in deze workshop. Het geeft nieuwe inzichten over uzelf die u gedurende de workshop verzamelt en waarvan u de kern terugbrengt in beeld. Zo verrijkt deze workshop u met een nieuw, fris en eenduidig verhaal over uw eigen kracht en kwaliteiten.

U gaat naar huis met uw verhaal. Door u verbeeldt in woord en beeld.

Download de brochure

Klik hier voor uitgebreidere informatie over het programma en praktische gegevens.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.