Workshop Stem & stempresentatie

‘Stem & stempresentatie' is een workshop die geïnspireerd is door de SWOT-ANALYSE, een model waarmee men zich langs systematische weg inzicht verschaft over de positieve kanten van de stem en de uitdagingen, obstakels en verbeterpunten voor de toekomst. SWOT staat voor Strong points, Weak points, Opportunities, Threats.

Wanneer?

29 september 2016

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

‘Stem & stempresentatie' is een training voor alle cliënten die een traject volgen bij Van Ede & Partners in Eindhoven/Maastricht en hun stem en presentatie willen verbeteren. Door aan je ‘persona’, je klank, te werken vergroot je je invloed en je overtuigingskracht die je op de weg ‘naar buiten’ nodig zult hebben.

Programma

Fundamenten van de stem beoefenen: adem, resonantie, melodie, timing en dictie.
Presentatie voorbereiden en uitvoeren met feedback over de vorm, overtuigingskracht, maat en inspiratie. Je wordt je bewust van vragen als ‘wat straalt mijn stem uit?’ en ’wat doet mijn stem met anderen?’

Voorbereiding

Iedereen ontvangt per mail een stemtest met een aantal vragen over zijn/haar eigen stem en de non-verbale communicatie.

Resultaat

Met deze training word je je bewust van de sterke en zwakke kanten van je stem.
Je leert je eigen stem en de stem van de ander waar te nemen.
Je krijgt een persoonlijk trainingsprogramma en tips om je stemgebruik verder te ontwikkelen.

praktische informatie   
Kosten  Geen 
Trainer  Victor Müller 
Locatie  Parklaan 42a in Eindhoven 
Max. aantal deelnemers 

Deelname in overleg met begeleidende consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.