Masterclass ‘Inspirerend Leiderschap’

In deze indringende en interactieve masterclass gaan wij het ‘avontuur’ van ons zelf en ons leiderschap aan. Een persoonlijke ontdekkingsreis naar wie we zijn, naar ons leiderschap en vooral naar ons vrij zijn en onze inspiratie. Een integrale benadering waarin wijzelf met onze ervaring centraal staan en niet de theorie of louter de ratio.

Wanneer?

30 september 2016

10:00 - 17:00 uur

7 oktober 2016

10:00 - 17:00 uur

14 oktober 2016

10:00 - 17:00 uur

Voor wie

De masterclass is bedoeld voor iedereen die een urgentie voelt te werken aan professioneel en persoonlijk leiderschap.

Programma

Het programma wordt vloeiend opgebouwd gedurende drie modules van telkens een dag. Rogier Huffnagel* neemt ons mee in dit avontuur en deelt zijn eigen levenservaring. Stap voor stap bevragen we onszelf en de ander. Door dit te bevragen ‘openen’ we ons bewustzijn, waarin alles besloten ligt. Het doel is zelfinzicht en vrij zijn in alles wat we doen. Dit geeft geestelijke lenigheid, ons vermogen een breder palet van onszelf in ons handelen in te zetten en daarmee te inspireren en te excelleren.

Aanpak

Persoonlijk onderzoek wordt afgewisseld met experimentele oefeningen, groepsdialogen en inspirerende verhandelingen. Rode draad vormt zelfreflectie en uitwisseling, waarbij ook de kracht van meditatie en stilte wordt ervaren. Voorbereiding is niet nodig, onbevangenheid wel.

Praktische   informatie
Trainer Rogier Huffnagel
Locatie Van Ede & Partners Den Haag
Kosten € 1.650,- (ex. BTW) lunch & reader inbegrepen
Aanmelden via denhaag@vanede.nl

* Rogier Huffnagel studeerde westerse en oosterse filosofie en had een internationale carrière in het financiële bedrijfsleven. Al bijna vijftien jaar begeleidt Rogier als executive coach in zijn eigen praktijk professionals en top executives, met als motto de hele mens in de professie. Zowel zijn individuele en team coaching als zijn vele masterclasses en summerschools staan in het teken van zelfonderzoek en het vergroten van inzicht, excellentie en inspiratie. Naast zijn eigen praktijk was hij vijf jaar voorzitter van de raad van bestuur van Van Ede & Partners. Zijn maatschappelijke leven wisselt hij af met retraites in India.

Rogier inspireert mensen om zich te openen en zichzelf en hun talenten te ontdekken en te leven. Hij begeleidt transities en is klankbord, adviseur en vriend voor mens en organisatie (www.rogierhuffnagel.com).

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.