Kennismakingsmiddag

Schitteren jouw talenten en kwaliteiten voldoende? Wil je stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling, in je loopbaan? Binnen jouw huidige omgeving of kijk je om je heen? Sta jij of staat jouw organisatie of team voor belangrijke stappen? Wij willen graag met jou en jouw organisatie kennismaken.

Wanneer?

28 september 2016

15.00 - 17.00

De consulenten en organisatiepsychologen van Van Ede & Partners beschikken over een schat aan ervaring en instrumenten in visie- en talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, coaching en organisatieontwikkeling; zij werken met vakmanschap en bezieling aan het ondersteunen van mensen en organisaties bij het creëren van Careers that Matter, werk dat er écht toe doet! Mensen die er écht toe doen; die werken met bezieling, voldoening en natuurlijk resultaat. In werk en leven.

Programma

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende oriëntatie in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. Je krijgt op deze middag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor jou kan betekenen, we delen ons gedachtegoed en je kunt één of twee korte, boeiende workshops volgen en je maakt kennis met een aantal van onze consulenten. Je kunt met hen een eerste verkenning doen van de thema’s die om aandacht vragen en bespreken wat een ‘career that matters’ voor jou betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de materie worden ingegaan.

Workshop 1: Waarden

In een korte interactieve workshop krijg je zicht op welke waarden voor jou van belang zijn en waar je door gevoed wordt bij het maken van keuzes.

Workshop 2: Kernkwaliteit

Bij deze ervaringsoefening wordt je kernkwaliteit niet alleen beschreven, maar vooral doorleeft. Op deze manier ervaar je dat een kernkwaliteit echt resoneert.

 

We sluiten af met een borrel.

Wat brengt het je?

Aan het einde van de bijeenkomst heb je een goed beeld van wat een loopbaantraject bij Van Ede & Partners kan bieden.

Praktische informatie   
Kosten

Deze bijeenkomst wordt u kosteloos en vrijblijvend aangeboden

Begeleiding  Consulenten van Van Ede & Partners 
Locatie  Parklaan 42a in Eindhoven 

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.