Kennismakingsmiddag

Koers uitzetten voor uw loopbaan? Kom voor inspiratie naar onze oriëntatiemiddag voor een 'career that matters'. Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan en wilt u kennis maken met de mogelijkheden van begeleiding op dit vlak?

Wanneer?

21 september 2016

16:00 - 19:00 uur

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor hoger opgeleiden met minimaal 7 jaar werkervaring die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die (nog) geen cliënt zijn bij Van Ede & Partners.

Programma

Wij nodigen u graag uit om u vrijblijvend te oriënteren in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. U krijgt op deze na-middag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en maakt kennis met een aantal van onze consulenten. Met hen kunt u een eerste verkenning doen van de thema’s die om aandacht vragen en bespreken wat een ‘career that matters’ voor u persoonlijk betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de materie in worden gegaan. 

Resultaat

U heeft, geheel vrijblijvend, een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en heeft persoonlijk kennis gemaakt met onze consulenten. 

 

Praktische informatie  
Kosten geen
Begeleiding consulenten van Van Ede & Partners
Locatie Van Ede & Partners Zeist, Boulevard 14 
Aanmelden via zeist@vanede.nl
   

 

 

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.