Kennismakingsavond

Ben jij de belangrijkste speler in jouw carrière? En kom jij voldoende aan de bal in jouw loopbaan? Hoe fit sta jij eigenlijk in je werk? Doe bij ons de fitheidstest en hoor wat je in onze Career Bootcamp aan je werk-conditie kunt doen!

Wanneer?

29 september 2016

19.30 - 21.30 uur

Voor wie

Belangstellenden (niet cliënten) met een HBO of HBO+ opleidingsniveau of werkniveau en minimaal een aantal jaren werkervaring.

Wat

Op 29 september geven wij een voorproefje op onze Career Bootcamp die in onze vestiging van start gaat dit najaar. Tijdens deze avondworkshop krijg je zicht op hoe fit je bent in je werk en hoor je hoe je je conditie kunt verbeteren. Tevens maak je kennis met het programma van de Career Bootcamp.

Waarom

In deze tijd hebben veel bedrijven en werknemers te maken met snelle veranderingen en een toenemende concurrentie. Bedrijven hebben een grote behoefte aan fitte, proactieve en bevlogen werknemers, die mee kunnen denken over de ontwikkelingen en de gewenste veranderingen in effectieve acties kunnen omzetten. Werknemers worden steeds meer topsporters die moeten laten zien wat ze waard zijn op hun plek.
Soms ben je zonder veel eigen sturing op een plek in een organisatie beland of heb je het gevoel dat je tijdens de wedstrijd aan de zijlijn bent komen te staan. Soms zijn er sluimerende ambities om in een hoger team te spelen of aan een andere wedstrijd deel te nemen. Of heb je de behoefte om te kijken hoe je het plezier in de sport terug kunt vinden.

Herken je dit? Kom dan op de 29e september naar onze workshop en laat je uitdagen!

Praktische informatie  
Kosten Geen
Trainers Julia Blauwkuip & Tijn Ponjee
Locatie vestiging Arnhem 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.