Campagnegroep Den Haag

Na de campagnetraining begint de netwerk- en sollicitatiefase als volgende stap in de zoektocht naar een nieuwe bestemming. Met mede-cliënten deel je ervaringen en ondersteun je elkaar in de campagnefase.

Wanneer?

29 september 2016

van 13.00 tot 15.30 uur

8 december 2016

van 13.00 tot 15.30 uur

Voor wie?

Cliënten van Van Ede & Partners Den Haag die de campagnetraining hebben afgerond. Je hebt een duidelijke zoekrichting en een plan. Je weet in welke rol, branche of soort bedrijf/organisatie je wil gaan werken of dat je ZZP’er wil worden.

Programma

De campagnegroep start altijd met een intake gesprek met Derick Maarleveld. In dit gesprek moet duidelijk worden dat je zoekrichting voldoende concreet is. Dan kan je gaan deelnemen aan de Campagnegroep. Gedurende een periode van drie maanden kom je vervolgens eens in de twee weken op donderdagmiddag bij elkaar. In zes bijeenkomsten waarin ook een speciaal onderwerp wordt behandeld, wissel je ervaringen uit en help je elkaar verder.

 Onderwerpen die in de zes bijeenkomsten aan bod komen zijn:

  1. Thematisch netwerken
  2. Vacature-analyse
  3. Open solliciteren (werknemers) of acquireren van opdrachten (ZZP’ers) m.b.v. de OV-denkmethode
  4. Tegenwerpingen weerleggen – m.b.v. de OV-denkmethode
  5. Onderhandelen – win/win
  6. De 4 Zakelijke Competenties

 Na deelname aan deze bijeenkomst kan je lid worden het Van Ede Business Netwerk. Cliënten, oud cliënten en outer-circle leden ontmoeten elkaar maandelijks op de derde donderdag van de maand. Voor meer informatie is er een flyer beschikbaar.

Wat brengt het je?

- Netwerkcontacten in jouw zoekrichting

- Energie en inspiratie om te zoeken, te vinden en door te gaan

- Onderling begrip en ondersteuning

Praktische informatie   
Kosten: € 250,- excl. BTW voor eigen rekening of 1 gespreksuur ten laste van je budget indien geen onderdeel van het traject.
Trainer: Derick Maarleveld
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: 10 -20
Data:

29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november, 8 december 2016

Werknemers van 13.00 tot 14.30 uur

ZZP'ers van 14.30 tot 15.30 uur

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.