Kennismakingsavond

Nieuwsgiering naar de volgende stap in uw Loopbaan? De eerste stap zet u bij Van Ede & Partners

Wanneer?

5 juli 2016

19.30 - 21.30

Voor wie

Hoger opgeleiden die een stap willen of moeten zetten in hun Loopbaan

Programma

We willen u de gelegenheid geven om inzicht te krijgen in de programma’s die wij aanbieden. De avond geeft u ook de kans om op een nieuwe manier naar uw profiel en uw kansen op de arbeidsmarkt te kijken. U kunt individueel onze coaches ontmoeten en één of twee korte workshops/presentaties bijwonen van elk een half uur. De thema's van de workshops:

Van wens naar werkelijkheid
Als je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan of misschien wel een totaal andere richting op wilt dan je ooit eerder hebt gedaan, dan is het natuurlijk wel fijn als je zou weten hoe je dat het beste kunt aanpakken. In een half uur krijg je op een overzichtelijk manier te zien welke stappen je kunt nemen en hoe je een begin kunt maken om je doel te bereiken.

Een zekere toekomst in onzekere tijden
Ieder mens is op zoek naar zekerheid om de onzekerheden die het leven met zich mee brengt te kunnen hanteren. Maar hoever reikt die zekerheid? Wat kunnen we beïnvloeden en wat moeten we aanvaarden? Om het in een beeldspraak te vatten: je kunt niet bepalen uit welke hoek de wind gaat waaien, maar je kunt wel de zeilen in de juiste richting plaatsen om van de wind te profiteren. Daarover gaat deze korte workshop: wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor de komende jaren en wat kun je zelf doen om deze ontwikkelingen met zekerheid en vertrouwen te verwelkomen?

Wat brengt het u?

De avond geeft u ook de kans om op een nieuwe manier naar uw profiel en uw kansen op de arbeidsmarkt te kijken.

Praktische informatie

Trainers Cees Harmsen, Egbert Brons
Kosten Geen

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.