Assessment training

Assessments zijn tegenwoordig vaak onontkoombaar onderdeel van een sollicitatieprocedure. Dat is spannend, want hoe werkt dat, wat kun je verwachten? En hoe kunt u zich voorbereiden om een assessment succesvol te doorlopen?

Wanneer?

30 juni 2016

09.30 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede en Partners die binnenkort of op de langere termijn te maken kunnen krijgen met een assessment. Deze workshop vergroot uw kans op een succesvol assessment.

Programma

U krijgt concrete informatie over verschillende soorten assessments, over wat u kunt verwachten als u een assessment gaat doen, hoe de procedure verloopt en met welke regels u rekening moet houden. Naast uitleg over de verschillende assessment onderdelen, zoals testen, simulaties, interview, etc., kunt u ook leren hoe u u het beste kan voorbereiden hierop. U wordt daarbij geholpen door tips en aanwijzingen van een ervaren assessor. Als u dat wilt, kunt u direct uitproberen hoe het is om een psychologische test te doen. We houden het leuk spannend, dus u bepaalt zelf wat u wilt proberen.
Daarnaast besteden we ook aandacht aan het assessment rapportage, nagesprek met de assessor en uw gesprek met de werkgever nadien, zodat u straks het maximale uit uw assessment resultaten kunt halen.

Wat brengt het u?

U leert in deze workshop hoe u u optimaal kan voorbereiden op een assessment. Aan het einde van de workshop heeft u meer actuele informatie en praktische tips. Tevens heeft u meer inzicht en ervaring opgedaan met wat u zelf kunt doen om met succes een assessment te doorlopen.

Over de trainer

Réka Incze is een ervaren organisatiepsycholoog met ruim tien jaar praktijkervaring als assessor bij een landelijke advies- en assessmentbureau.

Praktische informatie   
Kosten Geen
Trainer Réka Incze
Locatie vestiging Arnhem 
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12
Aanmelding Altijd in vooraf overleg met begeleidende consulent/psycholoog

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.