The Work in Business

The Work in Business is voor alle professionals die open staan om naar zichzelf te kijken en stressvolle overtuigingen willen onderzoeken.

Wanneer?

25 mei 2016

09:30 - 17:30 uur

Programma

The Work is een training gebaseerd op de vier vragen van Byron Katie. Deze training is speciaal gericht op professionals in het bedrijfsleven en de overheid. Het gaat over de stressvolle gedachten die je ervaart in combinatie met je werk. Het kan gaan over je eigen functioneren, jouw rol op de afdeling, carrière, leidinggevende, collega’s, netwerken, solliciteren, salaris, moeilijke beslissingen of omzetdoelstellingen. Je krijgt meer inzicht in je overtuigingen en hoe deze van invloed zijn op alles wat je doet.

Het programma biedt concrete handvatten om stressvolle gedachtes over het werk te onderzoeken. Dit doe je alleen, in tweetallen en als groep. Het programma zit boordevol oefeningen en de hele dag staat er een ervaren team van begeleiders en coaches voor je klaar. De spreektaal is Nederlands, maar mocht je teksten en begeleiding in het Engels nodig hebben, dan is dat geen probleem.

Wat brengt het je?

Na de training heb je een nieuwe kijk op je werk, minder stressvol. Je handelt autonomer en authentieker en je legt een basis voor heldere en open communicatie.

Praktische informatie   
Kosten € 250, excl. btw 
Trainer Carina Benninga
Locatie Sophialaan 31 te Amsterdam
Aanmelden via http://theworkinbusiness.nl/agenda-inschrijven/

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.