Kennismakingsavond

Nieuwsgierig naar de volgende stap in uw loopbaan? De eerste stap zet u bij Van Ede & Partners.

Wanneer?

19 mei 2016

19.30 - 22.00 uur

Ik ben slechts water
zei de regendruppel
Je schittert!
sprak de zon

Schitteren jouw talenten en kwaliteiten voldoende? Wil je stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling, in je loopbaan? Binnen jouw huidige omgeving of kijk je om je heen? Sta jij of staat jouw organisatie of team voor belangrijke stappen? Wij willen graag met jou en jouw organisatie kennismaken.

De consulenten en organisatiepsychologen van Van Ede & Partners beschikken over een schat aan ervaring en instrumenten in visie- en talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, coaching en organisatieontwikkeling; zij werken met vakmanschap en bezieling aan het ondersteunen van mensen en organisaties bij het creëren van Careers that Matter, werk dat er écht toe doet! Mensen die er écht toe doen; die werken met bezieling, voldoening en natuurlijk resultaat. In werk en leven.

Programma

Tijdens deze avond zal één van onze consulenten aan de hand van het thema ‘Leiderschap in je loopbaan’ het gesprek met jou de andere aanwezigen aangaan en is er volop ruimte om vragen te stellen. Vaak ontstaat er na deze avond de behoefte om één op één verder te praten met een van onze consulenten over de vraag of jij in jouw carrière nog meer kan schitteren en wat er voor loopbaanondersteuning, passend bij jouw specifieke vraag, mogelijk is. Vrijblijvende gesprekken daarover zijn vrijwel altijd op korte termijn in te plannen.

19.00 uur Inloop/ontvangst

19.30 uur Start programma

21.30 uur Borrel

22.00 uur Afronding Introducés zijn ook van harte welkom!

Praktische informatie  
Kosten deze bijeenkomst wordt u kosteloos en vrijblijvend aangeboden
Locatie vestiging Arnhem 
Aanmelden per email naar  arnhem@vanede.nl  o.v.v. aantal personen of telefonisch 026 36 41 111

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.