Wat is uw oerfunctie

Het begrip oerfunctie raakt aan de bezieling en drijfveren die u ervaart in werk dat écht bij u past!

Wanneer?

28 april 2016

van 10.00 tot 13.00 uur

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die een traject volgen en die nieuwe inspiratie op willen doen, waardoor u beter vanuit uw hart en ziel keuzes kunt maken.

Programma

Welke functie neemt u, vaak onbewust, als vanzelf in te midden van een groter geheel? Van het woord functie gaat weinig inspiratie uit, het begrip oerfunctie raakt aan de bezieling en drijfveren die u ervaart in werk dat écht bij u past! Het is de plek waar drijfveren en talenten samenkomen. Welke kwaliteiten of talenten komen naar voren en welke omgeving past daar dan het best bij? Vroeger was het werk dat iemand deed overzichtelijker; men was molenaar en niemand vroeg zich af wat u precies deed. Nu bent u bijvoorbeeld equipement specialist of customer service desk manager. Door deze ontwikkelingen is het lastiger om te ervaren wat de essentie van uw werk is en waar u zich van nature het prettigst bij voelt.

 

Op speelse wijze gaan we samen op zoek naar antwoorden op uw vragen, daarbij gebruiken we archetypen of oerfuncties. Na het inleidende thema gaan we aan de slag middels vragen en oefeningen, waardoor duidelijker wordt wat uw specifieke oerfunctie zou kunnen zijn. Niet alleen vanuit uw hoofd, maar vooral vanuit uw hart en ziel.

Wat brengt het u?

Het streven is dat uw werkfunctie verbonden is met uw oerfunctie, want pas dan gaan dingen haast als vanzelf. Een eyeopener voor diegenen die worstelen met de vraag wat hun natuurlijke rol is.

Praktische informatie  
Kosten: voor cliënten zijn er geen kosten
Trainer: Astrid van Eijk
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 12

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.