LinkedIn voor beginners

In de huidige tijd van Social Media is het gebruik van het zakelijk netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel als instrument ter ondersteuning van je zoekactiviteiten. Veel HR managers en headhunters gebruiken LinkedIn als een instrument ter ondersteuning van hun zoekactiviteiten. Daarom is ook de publicatie van uw profiel een van de belangrijkste items om uzelf goed in de markt te zetten.

Wanneer?

14 april 2016

van 09.30 tot 13.00 uur

Voor wie

Het gebruik van LinkedIn is van essentieel belang om online te kunnen netwerken en om je te helpen zoeken naar nieuw werk. Het is dan ook een goede aanvulling op het traject wat je doorloopt bij Van Ede & Partners. Deze workshop is bedoeld voor cliënten die vrijwel geen ervaring hebben met het gebruik van LinkedIn maar wel al een profiel hebben aangemaakt en incidenteel gebruik maken van dit medium.

Programma

Deelnemers aan de workshop worden bekend gemaakt met de basisprincipes van LinkedIn en leren hoe zij effectief kunnen navigeren binnen de mogelijkheden van LinkedIn. Daarnaast wordt een begin gemaakt met het verder uitwerken van een LinkedIn profiel en het opbouwen van en het communiceren met je netwerk.

Voorbereiding

Deelnemers beschikken over een volledig uitgewerkt CV in Word en nemen die mee evenals een digitale, zakelijke foto in vierkant formaat. Ze hebben een account aangemaakt op LinkedIn en hierop in ieder geval 1 werkervaring (functie en bedrijf) toegevoegd. Tevens heb je geoefend met ‘navigeren’ in het systeem. Om deel te kunnen nemen dient iedereen voor de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding mee te nemen.

Géén tablet/iPad of smartphone.

Wat brengt het je?

De deelnemers gaan naar huis met kennis van de belangrijkste instellingen van LinkedIn en een eerste opzet voor een eigen/aangescherpt profiel. Ze kunnen thuis verder gaan met het bewerken van hun LinkedIn profiel.

Praktische informatie             
 Kosten:  geen kosten voor cliënten
 Trainer:  Sandra Werre
 Locatie:  Van Ede & Partners Den Haag
 Aantal deelnemers:  maximaal 6

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.