De Wandeling

Netwerken met elkaar of trajectervaringen uitwisselen tijdens een ontspannen natuurwandeling met wisselende locaties en thema's, onder leiding van een officiële wandelgids. Ook dit jaar staan er weer enkele bijzondere natuurwandelingen op de agenda. Tijdens deze wandelingen gaan we op pad in de mooiste natuurgebieden in de omgeving van Arnhem. We gaan niet alleen wandelen en genieten van al het mooist dat de natuur ons te bieden heeft, we gaan ook goed aan de slag. Hoe we dit gaan doen ….. laat u verrassen en ga mee.

Wanneer?

11 april 2016

09.30 - 12.00 uur

Voor wie

Deze themawandeling is bestemd voor cliënten die op een andere manier willen netwerken met elkaar, of traject ervaringen uitwisselen.

Programma

Bij iedere wandeling zal een ander thema centraal staan. Maar neem in ieder geval een fotocamera mee. Na afloop schrijft u een kort reflectieverslag welke u met uw consulent gaat bespreken.

Wandellocatie

Dit keer wandelen we in het Deelerwoud.  

Praktische informatie  
Kosten geen
Begeleiding Jorrit Bolhuis (wandelgids) 
Verzamellocatie

We verzamelen bij de vestiging Arnhem tussen 9.15 en 9.30 uur.
Vertrek vanaf de vestiging is 9.40 uur.

Wandellocatie, start Deelerwoud, parkeerplaats Deelen, Hoog Delenseweg, Arnhem. Start wandeling 10.00 uur.
Routebeschrijving Als u vanuit het noorden komt neemt u vanaf de A50 de afslag Schaarsbergen. Als u vanuit het westen of zuiden komt neemt u vanaf de A12 of A50 afslag Arnhem Noord en daarna links de Apeldoornseweg op. Volg afslag Deelen/Schaarsbergen N311 (Koningsweg). Daarna rechtsaf afslag Deelen/Hoenderloo, u komt op de N804 (Hoenderlose weg). Ter hoogte van vliegveld Deelen ligt in een scherpe bocht naar links aan uw rechterhand de ingang van het Deelerwoud. De parkeerplaats is langs de N804 met borden aangegeven.
Bijzonderheden

Trek gemakkelijke wandelschoenen aan, bij nattigheid zijn laarzen erg makkelijk. Fototoestel/camera meenemen. Als u een verrekijker heeft neem deze dan ook mee.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.