Workshop Het A4'tje: uw alter ego bij solliciteren en netwerken

Heeft u behoefte aan aanscherping van uw curriculum vitae? Wilt u uzelf beter kunnen presenteren? Dan is deze workshop voor u een aanrader.

Wanneer?

23 maart 2016

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten die aan de slag zijn of gaan met solliciteren en netwerken, die zich in de campagnefase van hun traject bevinden.

Programma

Uzelf presenteren vraagt om communicatie die zo z'n eigen eisen stelt. Het is een vak apart en geen bijvak. Wat hebt u concreet te bieden? En voor wie? Dat aansprekend samengevat in profiel en focus, resumé, cv. Noem het een zakelijke propositie op A4-formaat en in een vorm die aanspreekt. U kunt maar één keer een eerste indruk maken, laat het dan een goede zijn. Beter nog, een onuitwisbare.

Voorbereiding

Laat de gelegenheid om uw denk- en schrijfwerk te toetsen niet lopen en mail voor maximaal rendement uw beste of slechtste brief, cv en/of A4'tje vooraf aan eindhoven@vanede.nl.

Wat brengt het u?

De workshop biedt een combinatie van feedback op 'eigen werk', advies, discussie en enige zelfwerkzaamheid. Kortom: inspiratie voor een flinke stap verder, op weg naar uw ander toekomst.

Moderator

Jan Willem van Kleef, Communicatie- en marketingman, tegenwoordig vooral tekstschrijver onder de vlag van www.klanqbord.nl. Copy en kopij, commercieel en redactioneel. Puntig, relevant en graag 'met een haakje' - zeker bij de marketing van uzelf.

praktische informatie   
Kosten  Geen 
Trainer  Jan Willem van Kleef 
Locatie  Parklaan 42a in Eindhoven 
Aantal deelnemers  Maximaal 12 (inschrijving op volgorde van binnenkomst) 

Deelname in overleg met uw begeleidende consulent of psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.