Workshop LinkedIn Basis

Het belang van Netwerken wordt vooral in de “Buiten-fase” van het Van Ede-traject benadrukt. In de huidige tijd van Social Media is het gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel om je uiteindelijke bestemming te bereiken. Maar….je moet LinkedIn dan wel op de juiste wijze gebruiken!

Wanneer?

4 februari 2016

9.30 - 12.30 uur

21 april 2016

9.30 - 12.30 uur

30 juni 2016

9.30 - 12.30 uur

14 oktober 2016

9.30 - 12.30 uur

Voor wie?

Voor cliënten die zich in de binnenfase van hun traject bevinden.

Programma

Publicatie van je profiel één van de belangrijkste items om jezelf goed te positioneren. Maar ook de keuze van je contacten, en vooral daarna het onderhouden van je netwerk, is cruciaal. De aansluiting bij de juiste groepen, de deelname aan Q&A, het participeren in discussies en het zoeken en raadplegen van mensen en bedrijven speelt een grote rol bij het uiteindelijke nut dat je aan LinkedIn zult hebben.

Wat brengt het je?

Om je te helpen het bestaan en de mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken geeft deze workshop je inzicht en praktische handvatten. Je moet zelf een laptop meenemen zodat je de eerste stappen in de wereld van LinkedIn kunt maken, dan wel je reeds bestaande account verbetert en andere, mogelijk nog niet ontdekte, mogelijkheden van LinkedIn ontdekt.

Praktische informatie   
Kosten Geen 
Trainer  Frits 't Hart 
Locatie  Parklaan 42 a in Eindoven 
Aantal deelnemers  Max. 8 (inschrijving op volgorde van binnenkomst) 

Deelname in overleg met je begeleidende consulent of psycholoog.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.