Van Ede Career Academy - Rondetafelgesprek 'Kansen in een nieuwe Arbeidsmarkt'

De crisis is voorbij. Maar een aantal gevolgen is blijvend. Zo is de arbeidsmarkt de laatste 4 jaar meer veranderd dan in de 40 jaar daarvoor. En met die veranderingen moeten we leren omgaan.

Wanneer?

18 februari 2016

19.30 - 21.30

Waar?

Boulevard 14, Zeist

Programma

In het rondetafelgesprek zullen we het over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zeker hebben.

En vooral zullen we het hebben over de impact van al die veranderingen op onszelf: wat is anno 2015 een slimme carrière strategie? Wat zijn de do’s en don’ts in de arbeidsmarkt van vandaag en morgen? Hoe zorg ik ervoor dat ik op die markt een aantrekkelijke partij ben en blijf!

We doen dat deels plenair, deels in gespreksgroepen. En altijd informerend, verfrissend, uitdagend en inspirerend.

Trainer

 Hans Boer

Ik ben sinds 2008 directeur bij Van Ede & Partners. Mijn achtergrond ligt in Psychologie en Bedrijfskunde. Eerder was ik verbonden aan Atos Consulting en was ik managing director bij Atos Origin. De afgelopen jaren ben ik steeds geïnteresseerder geraakt in de werking van de arbeidsmarkt. Reden om me erin te verdiepen en er een visie op te ontwikkelen.

Kosten

Dit rondetafelgesprek wordt u aangeboden door de Van Ede Career Academy en de deelname is kosteloos.

Aantal deelnemers

Minimaal 6

Maximaal 20

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.