In het reine komen met de werkplek waar je vandaan komt

Voor mensen die wel fysiek afscheid genomen hebben van hun oude werkkring, maar deze nog niet echt los kunnen laten.

Wanneer?

18 februari 2016

van 12 tot 16 uur

Voor wie

Voor mensen die wel fysiek afscheid genomen hebben van hun oude werkkring, maar deze nog niet echt los kunnen laten. Die het lastig vinden in netwerkgesprekken of sollicitatiegesprekken vrij over hun vorige werk te praten. Er is nog veel unfinished business. Bijvoorbeeld over de vroegere ‘organisatie’, over ex-collega’s, over niet begrepen zijn: “het had toch ook anders gekund?!” Wil je je oude werk écht loslaten en wil je ook terugkijken naar de mooie momenten en wat je er van geleerd hebt of nog van kunt leren? Dan kan dat in deze workshop.

Programma

Met behulp van een systemische kijk onderzoeken deelnemers wat hun unfinished business is. Wat was je plek/rol in die werkkring? Hoe was de relatie met de collega’s, het team?
Welke pijn heb je opgelopen en hoe ben je daarmee omgegaan? Deelnemers leren meer vanuit een innerlijke afstand waar te nemen, en te ontdekken wat die plek voor hen betekende. Wat laat je achter en wat neem je mee? We maken gebruik van de hechtingscirkel en van ervaringsgerichte oefeningen. Dit biedt de mogelijkheid nieuwe stappen te zetten.

Voorbereiding

Middels een aantal vragen kun je je op de workshop voorbereiden. Hoe ben je weggegaan? Wat raakt je daarin en wat houdt je bezig? Wat wil je leren voor jouw situatie?Middels een aantal vragen kun je je op de workshop voorbereiden. Hoe ben je weggegaan? Wat raakt je daarin en wat houdt je bezig? Wat wil je leren voor jouw situatie?

Wat brengt het u?

Als je innerlijk afscheid genomen hebt, kun je meer vrij naar je vorige werkkring kijken en daarover praten. Je neemt een leerervaring mee die je sterker maakt in je nieuwe werkkring.

Praktische informatie  
Trainer Anton Scheffer, Essense Training & Advies
Kosten geen
Aantal deelnemers 4 tot 6
Deelname in overleg met uw consulent  

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.