De onbesuisde ondernemer

Aan de hand van het sprookje "de onbesuisde ondernemer" krijgt u meer inzicht in uw drijfveren, hoe u focus krijgt en houdt. U formuleert uw doelen. Wat inspireert u om actie richting deze doelen te ondernemen en hoe zorgt u ervoor dat u in actie blijft. Hoe gaat u om met tegenslagen en hoe haalt u daar het goede uit.

Wanneer?

15 februari 2016

13.30-16.30 uur

Programma

Meestal loopt uw leven op rolletjes en denkt u er niet bij na waarom het zo loopt. U groeit op, u gaat naar school, u speelt, u sport en u maakt vrienden. U gaat werken en wellicht krijgt u een relatie en gaat u trouwen of samenwonen. U krijgt kinderen, een andere baan en u verhuist een paar keer en zo verloopt uw leven betrekkelijk rustig met hier en daar een rimpeltje in de vijver.

Maar soms valt er ineens een steen in het water! U krijgt te maken met tegenslag zoals ziekte, ontslag of relatieproblemen. In die gevallen staat uw leven in 1 keer helemaal op zijn kop. En wat doet u dan? Raakt u in paniek of blijft u kalm? Kijkt u naar de problemen of juist naar de mogelijkheden? Hoe handelt u en hoe komt het dat u zo handelt?

En in het algemeen: doet u zomaar iets of heeft u doelen in uw leven? Kunt u gemakkelijk focussen op wat dringend en belangrijk is?

In deze workshop krijgt u aan de hand van het waargebeurde sprookje "de onbesuisde ondernemer" meer inzicht in uw eigen drijfveren. Hoe krijgt u focus en hoe houdt u dat: Er wordt uitgebreid ingegaan op het formuleren van doelen, onder andere aan de hand van de antwoorden op de vragen uit de voorbereiding. Wat inspireert u om actie richting uw doelen te ondernemen en hoe zorgt u ervoor dat u in actie blijft. Hoe gaat u om met tegenslagen en hoe haalt u daar het "goud" uit?

Voorbereiding

Voorafgaand aan de workshop graag antwoord geven op de volgende 3 vragen:

  • Welke ervaringen wil ik hebben?
  • Hoe wil ik groeien?
  • Wat wil ik bijdragen?

Let op: Het is de bedoeling dat u de vragen gaat beantwoorden tijdens het kijken naar de video van 21 minuten van Vishen Lakhiani. https://www.youtube.com/watch?v=N6XkvoBhhLI

In deze video wordt precies uitgelegd wat de bedoeling is. Wilt u de antwoorden noteren en meenemen naar de workshop?

Gaat er iets mis met het bekijken van de video, neemt u dan svp contact op met Frans Jansen (jansenfr@live.nl) of met de vestiging Zwolle

Voor meer informatie verwijzen wij ook naar het boek "Grow rich with peace of mind" van Napoleon Hill.

Resultaat

U krijgt inzicht in de doelen van uw leven en leert in actie te komen om de weg richting doel te nemen. Ook leert u om uw focus te krijgen en te houden.

Praktische informatie  
Voor wie cliënten van Van Ede & Partners
Trainer Frans Jansen
Kosten geen
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12

 

 

 

 

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.