Je loopbaan in model

Je volgt een loopbaantraject bij Van Ede & Partners en bent aan de slag (geweest) met je talenten, drijfveren en missie. De vraag die je nu bezighoudt is wellicht: Hoe wil ik mijn verdere loopbaan nu echt vormgeven? Hoe vergroot ik mijn waarde op de arbeidsmarkt? Misschien overweeg je te gaan ondernemen of ben je al zzp-er, maar: hoe geef je jouw business model vorm, en hoe zet je jouw ideeën succesvol om in een waard propositie voor je interne of externe klanten?

Wanneer?

21 december 2016

van 9 tot 13 uur

Programma

Je volgt een loopbaantraject bij Van Ede & Partners en bent aan de slag (geweest) met je talenten, drijfveren en missie. De vraag die je nu bezighoudt is wellicht: Hoe wil ik mijn verdere loopbaan nu echt vormgeven? Hoe vergroot ik mijn waarde op de arbeidsmarkt? Misschien overweeg je te gaan ondernemen of ben je al zzp-er, maar: hoe geef je jouw business model vorm, en hoe zet je jouw ideeën succesvol om in een waard propositie voor je interne of externe klanten?

Wat brengt het je?

Na deze workshop heb je geleerd hoe je jouw persoonlijke business model opstelt en daarmee nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je werk creëert. Je weet hoe je deze eerste versie van je model hanteert en presenteert en hebt hierop feedback ontvangen. Je kent je professionele identiteit, en tenslotte weet je de juiste vragen te stellen en vervolgacties te ondernemen om jezelf en je loopbaan opnieuw uit te vinden.

Voorbereiding

Het is aan te bevelen de Profieltraining te hebben doorlopen wanneer je deze workshop volgt.

 

Praktische informatie  
Kosten: geen kosten voor cliënten
Trainer: Nico Willemsen
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 12

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.