Workshop LinkedIn

Over het gebruik van internet en de rol die het internet in het dagelijkse leven speelt, zijn de meningen verdeeld. Steeds meer mensen komen hun geliefde op internet tegen, kopen en verkopen spullen via marktplaats en boeken vakanties via een website. Er zijn inmiddels miljoenen Nederlanders geregistreerd bij LinkedIn. Veel HR-managers en headhunters gebruiken LinkedIn als een instrument ter ondersteuning van hun zoekactiviteiten. Uiteraard zijn er ook genoeg mensen die hier helemaal niets van moeten hebben.

Wanneer?

25 november 2016

10.00 - 13.00 uur

Programma

In een praktische workshop besteden we aandacht aan verschillende aspecten van LinkedIn. Neem uw eigen laptop mee. U gaat op uw eigen laptop een aantal menu’s uitproberen. Na afloop weet u praktisch hoe LinkedIn werkt en hoe u LinkedIn kunt gebruiken ter ondersteuning van uw netwerkactiviteiten.

Wat brengt het u?

Een praktische workshop LinkedIn. Na afloop weet u praktisch hoe LinkedIn werkt en hoe u LinkedIn kunt gebruiken ter ondersteuning van uw netwerkactiviteiten.

praktische informatie   
Kosten  geen 
Trainer  Jan Brinkman 
Locatie  's-Gravenweg 55 in Rotterdam 
Aantal deelnemers  max. 10 (inschrijving op volgorde van binnenkomst) 

Deelname na overleg met uw consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.