Woorden geven aan hoe je in de wereld staat

Je wilt je vrij voelen, niet vastgezet en je mogelijkheden kunnen ontplooien. Organisaties moeten er zijn voor mens en samenleving, niet andersom. Je wilt bouwen aan een toekomst voor jezelf en wie je lief hebt. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar is het niet. Er zijn steeds meer invloeden die je moet negeren of ontwijken.

Wanneer?

16 november 2016

van 10 tot 13 uur

Voor wie

Voor jou als je herkent dat je dingen waardeert vanuit een vast patroon waar anderen nogal eens tegen ageren of andersom. Dat is de manier waarop je in de wereld staat, het is jouw paradigma: je oriëntatie. Als je dat onder woorden zou kunnen brengen ga je niet alleen herkennen wat jou maar ook wat anderen en organisaties beweegt en het effect daarvan op jou.

Programma

In een interactieve sessie zullen de trainers aan de hand van cases een inleiding geven over de verschillende vormen van betekenisgeving die de basis voor jouw oriëntatie vormen. Hoe we in de wereld staan, hoe we kijken, wat we zien en wat we niet zien, waar we ons prettig voelen, waar we goed kunnen functioneren en waar niet, vindt zijn oorsprong in de verschillende vormen van betekenisgeving die in onszelf zijn vastgelegd.

Wat brengt het je?

Als je de verschillende vormen van betekenisgeving herkent en welke vorm bij jou zelf dominant is, zie je waardoor je geblokkeerd of uitgewoond raakt, of waar je juist energie van krijgt en “thuis” bent. Ga je je eigen oriëntatie herkennen, dan komt een heel nieuw repertoire binnen je bereik. Je krijgt nieuwe perspectieven die je energie geven en die je helpen keuzes te maken. Deze workshop geeft je een eerste inkijk in deze materie

Praktische informatie  
Kosten: geen kosten voor cliënten 
Trainer: John Luijben en Imelda Schouten
Aantal deelnemers: maximaal 12
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.