Personal Branding

Vraag jij je wel eens af wat je moet doen om je te onderscheiden van anderen, zonder jezelf anders te moeten presenteren dan je feitelijk bent? Het antwoord luidt: toon je authenticiteit. Zet je ‘zelf’ en je werk op een krachtige, onderscheidende en herkenbare manier in de wereld. Maak jezelf opmerkelijk voor de mensen die je wilt bereiken door ze een memorabele ervaring te bieden. Dan word je vaker gevraagd waarvoor je gevraagd wilt worden en krijg je de waardering die je zoekt.

Wanneer?

23 november 2016

13.30 - 16.30

Voor wie

De workshop is voor cliënten van Van Ede & Partners

Programma

De onderwerpen die op deze middag aan bod zullen komen zijn onder meer: 

  • Introductie van personal branding
  • Welke stappen moet ik zetten om een herkenbare personal brand te worden?
  • Hoe kan ik mijn eigenheid en authenticiteit gebruiken om mijzelf onderscheidend te profileren?
  • Hoe houd ik een kort, attractief praatje (pitch) over mijn werk?

Resultaat

Goede wijn behoeft misschien geen krans, zoals het spreekwoord zegt, maar wel een attractief etiket dat expressie geeft aan de hoge kwaliteit van de inhoud. Een eerlijk etiket, dat de positieve kanten van de persoon en zijn werk benadrukt, zonder te vervallen tot een schreeuwerige vorm van zelf-profilering of een opsomming van overbodige trivialiteiten.

Praktische informatie

 Trainer Cees Harmsen
   

Cees Harmsen is naast vestigingsdirecteur van Groningen een autoriteit op het gebied van personal branding. Hij was een van de eerste personal branding coaches in Nederland, daarbij geinspireerd door het gedachtegoed van de geestelijke vader van personal branding: Tom Peters. In de jaren daarna heeft Cees zijn geheel eigen gedachtegoed ontwikkeld en beschreven in drie succesvolle boeken: Personal Branding voor Professionals, Opmerkelijke Ik en Present!

 Locatie Van Ede & Partners in Groningen
Aantal deelnemers   min. 6 en max. 10

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.