Ontbijtbijeenkomst - Fitte medewerkers op de werkvloer

Ontbijtbijeenkomst voor relaties en andere belangstellende organisaties. Samen met u gaan we graag in gesprek over 'Fitte medewerkers op de werkvloer'.

Wanneer?

17 november 2016

08.00 - 10.30

Voor wie

Relaties en andere belangstellende organisaties. 

Programma

Met het verruimen van de pensioengerechtigde leeftijd, consumenten die kritischer zijn op producten en diensten en werknemers die hoe jonger, hoe minder belang hechten aan een vaste baan en langlopend dienstverband. Kortom, het is belangrijker dan ooit om aandacht te hebben voor de conditie van medewerkers en hoe zij op de juiste plek in de organisatie tot topprestaties komen.

Voor een deel is het de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker om te zorgen voor zijn of haar eigen progressie en groei. De organisatie heeft hier echter wél een groot belang: een fitte, bevlogen medewerker levert goede prestaties, draagt bij aan een goed arbeidsklimaat en is bereid een stapje extra te lopen voor collega’s en organisatie.

Dat geeft voor de werkgever meteen een aantal vraagstukken te overdenken. Want hoe zorg je ervoor dat medewerkers voelen dat ze meespelen in de juiste wedstrijd én op de juiste veldpositie? En hoe komen geblesseerde medewerkers weer sterk terug in het veld zodat ze waardevol zijn in de wedstrijd? En hoe prikkel je de medewerkers die al lang meedoen en dat nog een poosje moeten volhouden? U kunt vast zelf ook een aantal situaties en thema’s bedenken die in uw organisatie spelen.

Wij zijn benieuwd hoe u hier tegenaan kijkt. En vooral hoe u hier actief mee bezig bent of graag wilt zijn in uw organisatie. Uw ervaringen en vragen en verbinden wij graag onder het genot van een gezond ontbijt met onze visie op deze thema’s.

Praktische informatie  
Gespreksleiders Julia Blauwkuip & Tim Arends
Kosten Geen
Locatie Vestiging Arnhem
 Aanmelden via arnhem@vanede.nl t.a.v. Gonda Stel  

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.