Meesterschap - Voorbij het strategische denken

Hoe maakt u keuzes in uw leven en zijn dit ook de juiste keuzes? U gaat aan de slag met twee klassieke inspiratiebronnen, t.w. muziek en filosofie en leert hoe deze u kunnen helpen de juiste keuzes te maken

Wanneer?

21 november 2016

13.30-16.30 uur

Voor wie

voor cliënten

Programma

"Meesterschap is de karaktertoestand die ervoor zorgt dat iemand de juiste keuzes kan maken" - Aristoteles

Hoe maakt u keuzes in uw leven en zijn het ook juiste keuzes? U gaat aan de slag met oefeningen die u helpen om juiste keuzes te maken. U werkt met twee klassieke inspiratiebronnen, t.w. muziek en filosofie. Centraal staat het oefenen met de "Middenpositie" , dat is het moment van floreren en gezag. Het juiste midden is de enige positie waarin u werkelijk vrij bent en in uw kracht zit. Hiervoor moet  op uw intuïtie durven te vertrouwen.

Resultaat

In deze workshop leert u "te handelen naar beste weten", los van de gebruikelijke strategische orientatie en voorbij directe belangen en resultaten.

U verdiept uw inzicht in uw eigen "Meesterschap" en maakt kennis met het begrip "praktische wijsheid" . Ondanks de kwetsbare opstelling waarin u uw emoties durft te benoemen ervaart u dat u in uw kracht zit en gezag en invloed hebt.

Praktische informatie  
Trainer  Victor Mueller
Locatie vestiging Zwolle
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12
Kosten geen

 

 

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.