Assessments

U krijgt informatie over de opzet en uitvoering van een assessment zodat u goed voorbereid aan een assessment kunt deelnemen.

Wanneer?

24 oktober 2016

13.30-16.30 uur

Voor wie

voor cliënten

Programma

Het is nog steeds gebruikelijk dat een assessment deel uitmaakt van een selectieprocedure. Organisaties willen extra informatie verzamelen over belangstellenden voor een functie, om tot een gefundeerde beslissing te komen. Maar het fenomeen assessment is nog steeds met mysterie omkleed en vaak hebben deelnemers het gevoel dat ze aan de "black box" van het bureau zijn overgeleverd.

 

Deze workshop is bedoeld om open kaart te spelen voor wat betreft de opzet en uitvoering van een assessment. Ervaringen kunnen worden uitgewisseld en aspecten rondom de procedure worden helder gemaakt. De diverse instrumenten die worden ingezet, worden toegelicht. Bovendien kan worden kennisgemaakt met de verschillende instrumenten, zoals onder meer persoonlijkheidsvragenlijst, intelligentietesten, rollenspellen en de postbakoefening. Mocht je uitgenodigd worden door een assessment center dan kun je je hierdoor optimaal voorbereiden.

Voorbereiding

Je kunt van te voren een vacaturetest mailen aan m.pennings@vanede.nl, om een indicatie te krijgen van een assessment programma wat daarop is afgestemd.

Resultaat

Met deze workshop ben je goed voorbereid voor een deelname aan een assessment center

Praktische informatie  
Trainer Marjorie Pennings
Locatie vestiging Zwolle
Kosten geen
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8

 

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.